`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Prologo

Prologo Zero II PAS TiroX

  • Prologo Zero II PAS TiroX
  • Prologo Zero II PAS TiroX

Prologo Zero II PAS TiroX

Produktbeskrivelse Prologo Zero II PAS TiroX

BESKRIVELSE:


Fizik og Prologo har gjort et navn for seg selv med flate saler som finner favør blant syklister som skifter stilling ofte og / eller har en aggressiv sittende profil. Den Prologo Zero II Pas Ti Solid, som andre saler i sjangeren, og har stor støtte for de sit-bein. Med tillegg av Prologos PAS (Perineal området System) lettelse groove, gir Zero II Pas bedre blodtilførselen til perineal området og avlaster trykket plasseres på isjiasnerven.


Zero II Pas Ti har titan rails, sammenlignet med de nacks karbon rails. Titanium er mindre kresen enn karbon i dette programmet, ved hjelp av en standard 7mm diameter, og formidle en litt mer tilgivende tur. Avveiningen er litt vekt, 42 gram i forhold til Zero II Pas Nack. Lett skum padding på en karbon kompositt skall lage plattformen av Zero II Pas.


Se til Prologo Zero II Pas Ti sal høye nivåer av både komfort og ytelse.


EGENSKAPER:
Faktiske vekt 227 gram

134 X 278 mm

Titan rails

Karbon kompositt basen

Mikrofiber dekke

Skumforing


Prologo Zero II PAS TiroX har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Prologo Zero II PAS TiroX som du har kjøpt hos bikeinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett sykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Prologo og fullføre din bestilling av sykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Prologo Zero II PAS TiroX

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk