`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

rh+

rh+ Two In One

  • rh+ Two In One
  • rh+ Two In One
  • rh+ Two In One

rh+ Two In One

Produktbeskrivelse rh+ Two In One

Spesifikasjoner:


Comfort passe: En multi justerbar system som lar deg finjustere omkrets og høyde i tre forskjellige stillinger for å garantere maksimal komfort. Lett og enkel å bruke.

I molding: Only "In Mold & Støpt Technology" gir hjelmer Dette Le

VEL tilsatt letthet og holdbarhet. Den eksklusive fremstillingsprosess gjør det mulig for termoformede polykarbonat å være co formes til EPS-linjen.

Nedre ring Beskyttelse: De co støpt polykarbonat garantier forbedret mekanisk styrke i en eventuell kollisjon. Det gjør hjelmen mindre utsatt for slitasje forårsaket av slitasje.

Skillelinjen: Den laterale skillelinjen sikrer rask justering av hjelmens festesystemet. Ta på hjelm, fest spennen og så bare flytte den laterale skillelinjen opp eller ned for personlig tilpasning.

Stratosoft: Den avtagbare og vaskbare padding er laget av ett stykke anallergic "rh + brann tørt" stoff med å legge med en 3D åpen cellestruktur og sikrer maksimal komfort og transporterer vekk svette raskt.

Reflex: Reflekterende klistremerke for maksimal sikkerhet selv i dårlig lys.

Avtagbart visir: En flyttbar visir med en lett fikse release system. Ideell for både landeveissykling og off road kjøring.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Velkommen til våre rh+ Two In One spesialtilbud! Tenk på bikeinn når du ønsker å fornye dine sykkel materialer. bikeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som rh+ så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Beskyttelse.

Spesifikasjoner rh+ Two In One

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra produkt

-

perfekt matchende forventninger, superlett og luftig

Utmerket produkt, veldig god butikk

-

Hei, fikk jeg min hjelm i går, er vakker, god kvalitet og lightnes produktet, jeg er så fornøyd med produktet, jeg virkelig anbefale bikeinn butikk !! takk

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk