`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

rh+

rh+ Z Alpha

  • rh+ Z Alpha
  • rh+ Z Alpha

rh+ Z Alpha

Produktbeskrivelse rh+ Z Alpha

Aerodynamisk hjelm ventilert av den nyeste generasjonen: Plane Advanced Design av rh + utvikler begrepet aerodynamikk og tar det til et nytt nivå. The Z? er mer aero og mer ventilert av en tradisjonell hjelm. Fullført av det nye systemet for oppbevaring Strøm FIT EVO.

Egenskaper:

komponenter:

Evolution of Power FIT 2 med slankere design og forbedret occipital støtte og enda mer stabilitet.

Den laterale skillelinjen sikrer rask justering av hjelmens festesystemet ved å bare flytte den opp og ned og deretter lukke spennen.

Klistremerker brukes på de mest synlige flater på hjelmen for å garantere maksimal synlighet og sikkerhet selv i dårlig lys.

Konstruksjon:

High end co molding teknologi som gir hjelmer superiori lav vekt og styrke. Den eksklusive fremstillingsprosess gjør det mulig for termoformede polykarbonatdeksel som skal comolded til EPS-linje.

Co støpt polykarbonat garantier forbedret mekanisk styrke i en eventuell kollisjon. Det gjør hjelmen mindre utsatt for slitasje forårsaket av slitasje.

Tilbehør:

Hjelm bag i fine microfiber med tilpassede rh + logo behandling.

Liten avtakbar hette som sikrer videre aerodynamisk beskyttelse til hjelmer. Nyttig også i regn og / eller spesielt lave temperaturer.

Avtagbart og vaskbart anallergic polstring laget av 3D åpen mesh rh + Brann Dry stoff som sikrer maksimal komfort og transporterer bort svette fort.

spesifikasjoner:

Vekt: 290 gr.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjøp dine favoritt Beskyttelse modeller og nyt sykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av rh+ Z Alpha. Hvis du er i tvil om å kjøpe rh+ Z Alpha, ta kontakt med vårt team av fagfolk i sykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner rh+ Z Alpha

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra !!

-

Å være så lette aerodynamisk design som er optimalisert for å kjøre ... ^^

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk