`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

rh+

rh+ Z2in1 Shiny

  • rh+ Z2in1 Shiny
  • rh+ Z2in1 Shiny
  • rh+ Z2in1 Shiny

rh+ Z2in1 Shiny

Produktbeskrivelse rh+ Z2in1 Shiny

Spesifikasjoner:


Comfort passe: En multi justerbar system som lar deg finjustere omkrets og høyde i tre forskjellige stillinger for å garantere maksimal komfort. Lett og enkel å bruke.

I molding: Only "In Mold & Støpt Technology" gir hjelmer Dette Le

VEL tilsatt letthet og holdbarhet. Den eksklusive fremstillingsprosess gjør det mulig for termoformede polykarbonat å være co formes til EPS-linjen.

Nedre ring Beskyttelse: De co støpt polykarbonat garantier forbedret mekanisk styrke i en eventuell kollisjon. Det gjør hjelmen mindre utsatt for slitasje forårsaket av slitasje.

Skillelinjen: Den laterale skillelinjen sikrer rask justering av hjelmens festesystemet. Ta på hjelm, fest spennen og så bare flytte den laterale skillelinjen opp eller ned for personlig tilpasning.

Stratosoft: Den avtagbare og vaskbare padding er laget av ett stykke anallergic "rh + brann tørt" stoff med å legge med en 3D åpen cellestruktur og sikrer maksimal komfort og transporterer vekk svette raskt.

Reflex: Reflekterende klistremerke for maksimal sikkerhet selv i dårlig lys.

Avtagbart visir: En flyttbar visir med en lett fikse release system. Ideell for både landeveissykling og off road kjøring.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ønsker du og kjøpe rh+ Z2in1 Shiny? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Hjelmer hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Beskyttelse tilbud.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket produkt, veldig god butikk

-

Hei, fikk jeg min hjelm i går, er vakker, god kvalitet og lightnes produktet, jeg er så fornøyd med produktet, jeg virkelig anbefale bikeinn butikk !! takk

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk