`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rotor

Rotor 2InPower Round Direct Mount

  • Rotor 2InPower Round Direct Mount
  • Rotor 2InPower Round Direct Mount

Rotor 2InPower Round Direct Mount

Produktbeskrivelse Rotor 2InPower Round Direct Mount

Hver gang du treffer sporet, registrerer 2INpower DM MTB kraftuttaket uavhengig av hvert bein i sanntid, med hensyn til hopp, fall og andre avbrudd for å tråkke sammenheng. Overvåk dataene dine med ROTOR Power smarttelefon-appen for å utvikle resultatforbedringsplanen din og identifisere når du skal presse hardere eller holde litt reserve i tanken.

OCP-teknologien lar deg identifisere din optimale kjettingposisjon (1 5) for å finjustere Q-ringer for optimal biomekanikk. Tilpass sykkelen din med gummi støtfangere i et utvalg av syv stilige farger.


Spesifikasjoner:

Vekt: 170mm lengde 695 g
Størrelser: 165/170/175 mm
Spindel: 30 mm
Q-faktor: 169,5 mm boost
Kjedelinje: 52 mm boost
Materiale: 7055 aluminiumslegering
Kompatibilitet: BB30 / Pressfit 30 / BSA / BB89 / BB92Akkurat nå, Rotor 2InPower Round Direct Mount er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Sykkeldeler katalog og særlig i vår Potensiometre kategori. Vi har en rekke Potensiometre som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk