`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Boost 01

  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01
  • Rudy project Boost 01

Rudy Project Boost 01

Produktbeskrivelse Rudy project Boost 01

spesifikasjoner:

Senter Pressure Balance:

Konkurrerer med mindre press.

En av hjelm viktigste nye funksjonene er dens bedre vektbalanse. Halen ble forkortet og materiell lagt til fronten (Dorsal Ridge) for å flytte sentrum av press fremover.

Dette begrenser irriterende sving forårsaket av sidevind.

Spesialtilpasset:

Våre produkter 'legendariske passform er frukten av vitenskapelige studier av menneskets hode, design innovasjon og fremskritt i materialer og produksjonsteknikker.

Våre banebrytende systemer er kontinuerlig oppdatert og oppgradert for å garantere eksepsjonell justeringsmuligheter og stabilitet.

Passelig Air Management:

Menneskekroppen bruker energi for å kjøle seg selv. Rudy Project bruker aerodynamisk vitenskap. Den Wing57 tempohjelm har et sett med to modulære, avtagbart trekk, en lukket, en maske. Enten kan settes inn i den fremre lufteåpning for å regulere luftstrømmen, justerer hjelmens aerodynamiske effektivitet i henhold til miljøforhold og opprettholde kroppens effektivitet.

Retnings Flow:

Formen Wing57 gir alle fordelene med NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) vinge figurer og unngår å kaste bort energi som er naturlig tapt i skjærende luften.

Dorsal Ridge:

Inspirert av haier, kronen av Wing57 tempohjelm konverterer sidelengs krefter til fremdrift.

Ved kryssvind leverer den alle fordelene av en lang tailed hjelm uten de relative negative konsekvenser på forsiden.

I Mold:

Den kombinerte virkningen av EPS struktur skaper polykarbonat skall og ytre skjelett motstand mot mekanisk påvirkning utøvet av et støt og leder bort den energi for å forhindre at den blir overført til hodet på rytteren seg hjelmen

Vortex Killer System:

Øk ventilasjon. Øke ytelsen.

Designerne Rudy Project har utviklet en ny, proprietær luftstrøm kanalisering system som i betydelig grad øker i hjelmen ventilasjon.

Vitenskapelig utviklet geometriske linjer og sideåpninger aktivere Vortex Killer System for å omdirigere luftstrømmen - den viktigste årsaken til friksjon og ustabilitet - utover baksiden av hjelmen.

Luften presses ut over nakken og skuldrene på en annen hastighet og volum i forhold til den luft som kommer i motsatt retning.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ikke vent lenger og kjøp Rudy project Boost 01 med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Hjelmer produkter i kategorien Beskyttelse som kan supplere din bestilling. Kjøp Rudy project Boost 01 og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Hjelmer tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Rudy project Boost 01

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk