up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoRudy project Hjelm Wingspan
  • Rudy project Hjelm Wingspan
Rudy project

Rudy project Hjelm Wingspan

plus

Rudy Project Hjelm Wingspan

Produktbeskrivelse Rudy project Hjelm Wingspan

Vingespenn er den mest aerodynamiske og allsidig tempoetappen, triathlon og ironman hjelm. Det er resultatet av grenseverdiene for forskning og utvikling, bruk av avanserte materialer og teknologi, grundige detaljer.


Vingespenn vekker energien og friheten til flyet som, oversatt til språket i idrett, tilsvarer hastighet og letthet. Designet for tempo konkurranser, er denne hjelmen preget av en inneholdt og strømlinjeformet form og har store ventilasjonsåpninger som favoriserer konstant luftsirkulasjon uten å skade den generelle aerodynamikk.


Spesialtilpasset:


Våre produkter 'legendariske passform er frukten av vitenskapelige studier av menneskets hode, design innovasjon og fremskritt i materialer og produksjonsteknikker. Våre banebrytende systemer er kontinuerlig oppdatert og oppgradert for å garantere eksepsjonell justeringsmuligheter og stabilitet.

Passelig Air Ledelse


Menneskekroppen bruker energi for å kjøle seg selv. Rudy Project bruker aerodynamisk vitenskap. Den Wing57 tempohjelm har et sett med to modulære, avtagbart trekk, en lukket, en maske. Enten kan settes inn i den fremre lufteåpning for å regulere luftstrømmen, justerer hjelmens aerodynamiske effektivitet i henhold til miljøforhold og opprettholde kroppens effektivitet.


I Mold:


Den kombinerte virkningen av EPS struktur skaper polykarbonat skall og ytre skjelett motstand til den mekaniske virkning som utøves av en innvirkning og leder bort den energi for å forhindre at den blir overført til hodet på rytteren seg hjelmen


Rudy project Hjelm Wingspan er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Rudy project Hjelm Wingspan fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Rudy project.

Spesifikasjoner Rudy project Hjelm Wingspan

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up