`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Klonyx MX

  • Rudy project Klonyx MX
  • Rudy project Klonyx MX

Rudy Project Klonyx MX

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Rudy project Klonyx MX

De utskiftbare objektiver, den passer perfekt inne i hjelmen, nesen beskytter og avrivnings gjøre Klonyx MX det beste valget for MX, enduro og MTB Downhill praksis. Samlende seamlessy avansert design teknologi og materialvitenskap, og blander Klonix nyskapende ergonomiske egenskaper med maksimal sidesynet.

Maksimal beskyttelse og KLART SYN:

De Klonyx MX briller kan garantere maksimal beskyttelse og klar visjon for øynene, kontraster den blendende solen. Linsene er, faktisk, som er tilgjengelig i ulike formater, fra dem som er ideelle for beskyttelse mot den mest intense solen til de som er mer egnet for kritiske siktforhold.

NESE folien Passer til:

Den flyttbare Nose Protecto gir ekstra beskyttelse mot ytre forhold (steiner, regn, sol) uten å hindre rytterens puste.

Riv av Kompatibilitet:

For å sikre optimal kjørekomfort, og følgelig uavbrutt konsentrasjon mens de konkurrerer, Klonyx MX glassene innlemme en praktisk avrivning system som muliggjør klart syn til enhver tid uten å måtte rengjøre briller hver gang.


Hvis du ser etter gode kvalitets Masker artikler, da vil vårt utvalg av Masker definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Rudy project Klonyx MX, prisen er 104.99 $ og er tilgjengelig. bikeinn er det beste alternativet for å kjøpe sykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Rudy project Klonyx MX, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Rudy project Klonyx MX

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rudy sykler googler

-

Kom foran planen, og det er veldig behagelig!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk