up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoRudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip
  • Rudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip
Rudy project

Rudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip

plus

Rudy Project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip

Produktbeskrivelse Rudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip

SENTRALE DESIGN:

Stratofly er en sportsbriller som kombinerer mange av de funksjonelle egenskaper av de mest elskede modeller med en enkel, grunnleggende design, tilgjengelig i åtte attraktive fargeversjoner.

Myk gummi TERMINAL TIPS:

Stratofly har ingen slip, myk gummi terminal tips og siste generasjon Ergo IV justerbar revolveren, for en perfekt passform og for å lette luft omsetning.

Teknologi:

Justerbar nese PIECE: Justerbare nesestykker er utrolig komfortable og tilbyr en eksepsjonell passform for enhver form av ansiktet. Dette systemet kan også brukes til å justere glassene 'høyde og deres avstand fra overflaten for å forhindre dugging.

ANTI SLIP SYSTEM: Thanks ikke minst til sine ergonomiske tempel terminaler med anti slip gummiinnsatser, disse brillene bli satt, sikre en perfekt passform, maksimal komfort og eksepsjonell grep under alle forhold.

Grilamid FRAME: Rudy Project bruker Grilamid®, en støtsikker og allergivennlige, høy kvalitet, lys termo for sin stabilitet, fleksibilitet og holdbarhet.

INTEGRERT AIRCONDITION: Ingen flere misting. Helt klar visjon. Spesielle luftkanaler på innsiden av hvert tempel redusere varmesjokk for å sikre perfekt syn.

QUICK CHANGE: En overlegen optikk løsning for vær ledelse.

Den registrerte Quick Change utskiftbare objektiver system gjør det enkelt og raskt å bytte objektiver som passer til alle lysforhold.

SIKKERHET PROSJEKT: Våre produkter er designet for sport, innlemme state of the art teknologi og sikre en makeløse passform.

Vi er forpliktet til å gi overlegen sikkerhet gjennom integrerte hengsler og myke, termo elastomerer som hindrer skader i tilfelle fall eller kollisjoner.

ULTRA: Den ekstreme letthet av våre produkter er et resultat av en kombinasjon av avansert design teknologi og revolusjonerende, eksklusive materialer.


Er du ute etter materialer fra Rudy project og spesielt Rudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Briller produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Rudy project Solbriller Stratofly E/V Frame+Direct Clip

Linsetype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up