`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum

Rudy Project Spectrum

Produktbeskrivelse Rudy project Spectrum

Spinshield blander edgy stilig design med ytelsesånd. Det sørger for ubegrenset øyebeskyttelse og overlegen øyekomfort, og kombinerer et bredt omslutt dypt horisontobjektiv, ultragrep-gummipropper og neseputer, samtidig som det sikrer en tettsittende passform takket være Pro Fit ergonomiske tempelgeometri. Spinshields prangende moderne språk er beriket med chassisets originale fargede stripe fra 1986, metallforsterkere og detaljer for å minne om vår særegne ytelsesarv.


Spesifikasjoner:

Vekt: 230 g. | 8,1 oz
Sertifiseringer: CE / EN 1078, CPSC 12.03, AS / NZS 2063


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ønsker og kjøpe Rudy project Spectrum? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Hjelmer modeller. Oppdag våre nye Beskyttelse kampanjer på bikeinn. Laget av Rudy project, kommer dette Hjelmer produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Rudy project Spectrum

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rudy prosjekt spektrum

-

Veldig god hjelm passer veldig bra og er veldig behagelig.

Rudy prosjektspekter

-

Perfekt størrelse for meg. Passer perfekt og veldig behagelig. Fargen stemmer også godt. Totalt sett var produktet og servicen utmerket.

Ny hjelm

-

Har akkurat den nye hjelmen min og bar den ut på tur samme dag. Etter å ha justert sidestroppene og deretter hakestroppen føltes det som om jeg syklet uten hjelm i det hele tatt. Etter 2 timer følte jeg at jeg hadde brukt denne hjelmen i årevis. Jeg elsker oppmerksomheten på detaljer som Rudy Project har lagt i denne hjelmen. Enkel å justere og den er så lett at det virkelig føles som om du ikke en gang bruker hjelm i det hele tatt .. Totalt 5 stjerner :: for pris, komfort og tilgjengelighet .. enestående ......

Rudy prosjekt spektrum hjelm

-

Veldig bra og veldig fin passform! Jeg liker spesielt passformen fordi fastholdelsessystemet passer hele hodet ditt. Den har også en justering for å flytte sperrehjulet på baksiden av hjelmen opp og ned.

Rudy prosjektspekter

-

Veldig bra hjelm passer veldig bra og er veldig behagelig, den har også reflekser på baksiden for mer trafikksikkerhet

Sdgaggioli@gmail.com

-

utmerket produkt ... veldig god oppmerksomhet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk