`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Spinhawk

  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk

Produktbeskrivelse Rudy project Spinhawk

Spinhawk Seiling solbriller er synonimous med en tidløs suksess. Den brede, ekstra komfortabel Grilamid rammen er laget for å vare. En cutting edge, stilig tilbehør for enhver situasjon, fra post konkurranse til fritid og med Polar3FX Grey laser rammer eliminere reflekser og reduserer visjon stress.

Oppdag Rudy project Spinhawk på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Rudy project Spinhawk nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Strålende

-

Superlette og komfortable briller. Stor leveringstjeneste.

Perfekt kjøp

-

Utmerkede solbriller akkurat det jeg vil ha

Fantastisk opplevelse

-

Muligens den beste skips jeg noensinne har sett. Bestilte elementet på mandag kl 11 (koreansk tid) og mottatt varen på onsdag ettermiddag. Det tok bare 53 timer fra å klikke for å motta elementet (Spania til Korea). Gutter, ikke klag for forsinkelser med vanlig frakt. Oppgrader til DHL shipping, og du vil få den innen en uke for sikker.

Fantastisk opplevelse

-

Crazy rask levering opplevelsen noensinne! Jeg bestilte varen på mandag kl 11 (koreansk tid) og få det på (koreansk tid) onsdag 17:00. Det var fra Spania. For at jeg anbefale dette stedet og jeg skal bruke DHL fraktmetode igjen. Bare flott!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk