`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Spinhawk

  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk

Produktbeskrivelse Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk er livsstils briller med en flott sporty utseende som også kan brukes når du slapper borte fra banen. De eksepsjonelle tekniske funksjoner, faktisk, gi dem iført disse brillene en? Teknisk Cool? og vinne appell. Spinhawk briller er slitt av vinnerne og alle de som tør å være nyskapende i sitt utseende i tillegg. Den Spinhawk design er et resultat av en smart kombinasjon av elementer hentet fra Rudy Project? S stilistiske arv, elementer som har sikret suksess for det italienske selskapet, og nye karakteristiske detaljer som skaper en unik og tidløs stil.Teknologi:


Spinhawk betyr også teknologi. Denne modellen, faktisk, bruker Multi Rp Optikk Søn objektiver, utviklet ved hjelp av en spesiell prosess hvor overflaten av linsen er gitt en ekstremt tynn "speil" behandling; dette reduserer visuell stress, gir total beskyttelse mot UV-stråler og garanterer en virkelig kul look. Disse brillene kan også være utstyrt med både ImpactRx reseptbelagte linser, toppnivå tilpassede korrigerende linser fra Rudy Project range (photochromic og splint). Reduksjon i visuelle stresset med Multi speilet Søn linser 100% beskyttelse mot skadelig UVA, UVB stråler Tilgjengelig med effektive Polar3FX polariserte glass.


Er du interessert i Rudy project Spinhawk? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Rudy project Spinhawk. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Beskyttelse artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk service og produkt

-

Tjenesten var ganske raskt mottatt produktet i løpet av to og en halv uke produktet er flott

Perfekt trekkinn

-

% 100 Orjinale trekkinn

Rudy spinhawk

-

Vanlig rask levering og god produktpris. Solbriller vanlig høy standard fra Rudy. Ingen klager.

Strålende

-

Superlette og komfortable briller. Stor leveringstjeneste.

Perfekt kjøp

-

Utmerkede solbriller akkurat det jeg vil ha

Rudy

-

Легкие, удобные, линзы высокого качества!

Veldig bra!

-

Veldig lett og praktisk. Stor verdi.

Fantastisk opplevelse

-

Muligens den beste skips jeg noensinne har sett. Bestilte elementet på mandag kl 11 (koreansk tid) og mottatt varen på onsdag ettermiddag. Det tok bare 53 timer fra å klikke for å motta elementet (Spania til Korea). Gutter, ikke klag for forsinkelser med vanlig frakt. Oppgrader til DHL shipping, og du vil få den innen en uke for sikker.

Fantastisk opplevelse

-

Crazy rask levering opplevelsen noensinne! Jeg bestilte varen på mandag kl 11 (koreansk tid) og få det på (koreansk tid) onsdag 17:00. Det var fra Spania. For at jeg anbefale dette stedet og jeg skal bruke DHL fraktmetode igjen. Bare flott!

Perfekt

-

alle store

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk