`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic
  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Rudy Project Tralyx Impactx Photochromic

Produktbeskrivelse Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Omdefinering av eyewear sykkel teknologi:

Bokstavelig talt formet av vinden, omdefinerer Tralyx høydepunktet for eyewear sykkel teknologi. Med sin helt ny geometri pakken, unike og kraftfulle dynamiske designspråk.

Power system:

Vents har blitt vitenskapelig innarbeidet gjennom hele understellet for å forbedre luftsirkulasjonen og samtidig sikre maksimal aerodynamisk effektivitet og uten forstyrrende visjon.

Teknologi:

Justerbar Nose Piece: Justerbare nesestykker er utrolig komfortable og tilbyr en eksepsjonell passform for enhver form av ansiktet. Dette systemet kan også brukes til å justere glassene 'høyde og deres avstand fra overflaten for å forhindre dugging.

Justerbare Temples: Lag en fullt tilpasset passform og et perfekt grep. Bare bruke et lett trykk for å justere disse terminalene i alle retninger.

Grilamid ramme: Rudy Project bruker Grilamid, en støtsikker og allergivennlige, høy kvalitet, lys termo for sin stabilitet, fleksibilitet og holdbarhet.

Kynetium: eksperter Rudy Project har registrert dette magnesium, silisium og titan luftfart aluminium for å gjøre ultralette, allsidige solbriller med en umiskjennelig ytelse.

Quick Change: En overlegen optikk løsning for vær ledelse.

Den registrerte Quick Change utskiftbare objektiver system gjør det enkelt og raskt å bytte objektiver som passer til alle lysforhold.

Sikkerhets Prosjekt: Våre produkter er designet for sport, innlemme state of the art teknologi og sikre en makeløse passform.

Vi er forpliktet til å gi overlegen sikkerhet gjennom integrerte hengsler og myke, termo elastomerer som hindrer skader i tilfelle fall eller kollisjoner.

Ultralight: Den ekstreme letthet av våre produkter er et resultat av en kombinasjon av avansert design teknologi og revolusjonerende, eksklusive materialer.


Oppdag Rudy project Tralyx Impactx Photochromic på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Rudy project Tralyx Impactx Photochromic nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig komfortabel

-

Utmerkede fotokromiske briller skifter veldig bra tone og veldig behagelige, de glir ikke med svette og passer perfekt

Er dette en laser sort objektiv?

-

Jeg vet det er impactx2 objektiv, men er det en svart linse eller laser svart?

våre eksperter svarer

Hei, Det vil gi Impactx misfarget med sorte linser. hilsen

Det er hyggelig å se

-

Jeg kjørte mye moro kan gjøre.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk