`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Tralyx

  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx

Rudy Project Tralyx

Produktbeskrivelse Rudy project Tralyx

Omdefinering av eyewear sykkel teknologi:

Bokstavelig talt formet av vinden, omdefinerer Tralyx høydepunktet for eyewear sykkel teknologi. Med sin helt ny geometri pakken, unike og kraftfulle dynamiske designspråk.

Power system:

Vents har blitt vitenskapelig innarbeidet gjennom hele understellet for å forbedre luftsirkulasjonen og samtidig sikre maksimal aerodynamisk effektivitet og uten forstyrrende visjon.

Teknologi:

Justerbar Nose Piece: Justerbare nesestykker er utrolig komfortable og tilbyr en eksepsjonell passform for enhver form av ansiktet. Dette systemet kan også brukes til å justere glassene 'høyde og deres avstand fra overflaten for å forhindre dugging.

Justerbare Temples: Lag en fullt tilpasset passform og et perfekt grep. Bare bruke et lett trykk for å justere disse terminalene i alle retninger.

Grilamid ramme: Rudy Project bruker Grilamid, en støtsikker og allergivennlige, høy kvalitet, lys termo for sin stabilitet, fleksibilitet og holdbarhet.

Kynetium: eksperter Rudy Project har registrert dette magnesium, silisium og titan luftfart aluminium for å gjøre ultralette, allsidige solbriller med en umiskjennelig ytelse.

Quick Change: En overlegen optikk løsning for vær ledelse.

Den registrerte Quick Change utskiftbare objektiver system gjør det enkelt og raskt å bytte objektiver som passer til alle lysforhold.

Sikkerhets Prosjekt: Våre produkter er designet for sport, innlemme state of the art teknologi og sikre en makeløse passform.

Vi er forpliktet til å gi overlegen sikkerhet gjennom integrerte hengsler og myke, termo elastomerer som hindrer skader i tilfelle fall eller kollisjoner.

Ultralight: Den ekstreme letthet av våre produkter er et resultat av en kombinasjon av avansert design teknologi og revolusjonerende, eksklusive materialer.


Ikke vent lenger og kjøpe Rudy project Tralyx! Hos bikeinn, alle våre Beskyttelse produkter har full produsentgaranti på merket Rudy project. Kjøpe i vår sykkel butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår sykkel samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Rudy project Tralyx så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Rudy project Tralyx

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra produkt og utmerket service

-

Bra merkevare, godt produkt, supereffektiv på veiene som syklister reiser. Leveringstjenesten var veldig bra i disse tider med pandemi.

Produktet ble avgiftsbelagt med 60%

-

God natt min bestilling 18072842 er utestengt og venter på en betaling som er 60% av verdien av produktet. Sporingskode LT232678346NL hvordan fortsette nå? Mister jeg produktet jeg kjøpte? Jeg ser frem til å returnere THYCIANO XIMENES.

Fotokromisk

-

Den fotokromiske linsen kan brukes under forskjellige forhold. Det er veldig nyttig!

Kvalitetsprodukt

-

Utstyrt med høy komfort, veldig godt egnet for fotturer og løping

Perfekt

-

Jeg bruker dem til å løpe og sykle og gleder meg

Jeg anbefaler denne modellen

-

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt, jeg liker brillene veldig, rask levering og rettidig levering

Tralyx fotokromisk 2

-

Komfortabel og praktisk teknologi for sport.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk