up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360Rudy project Veihjelm Boost 01
  • Play videoRudy project Veihjelm Boost 01
  • Rudy project Veihjelm Boost 01
Rudy project
360

Rudy project Veihjelm Boost 01

plus

Rudy Project Veihjelm Boost 01

Produktbeskrivelse Rudy project Veihjelm Boost 01

spesifikasjoner:

Senter Pressure Balance:

Konkurrerer med mindre press.

En av hjelm viktigste nye funksjonene er dens bedre vektbalanse. Halen ble forkortet og materiell lagt til fronten (Dorsal Ridge) for å flytte sentrum av press fremover.

Dette begrenser irriterende sving forårsaket av sidevind.

Spesialtilpasset:

Våre produkter 'legendariske passform er frukten av vitenskapelige studier av menneskets hode, design innovasjon og fremskritt i materialer og produksjonsteknikker.

Våre banebrytende systemer er kontinuerlig oppdatert og oppgradert for å garantere eksepsjonell justeringsmuligheter og stabilitet.

Passelig Air Management:

Menneskekroppen bruker energi for å kjøle seg selv. Rudy Project bruker aerodynamisk vitenskap. Den Wing57 tempohjelm har et sett med to modulære, avtagbart trekk, en lukket, en maske. Enten kan settes inn i den fremre lufteåpning for å regulere luftstrømmen, justerer hjelmens aerodynamiske effektivitet i henhold til miljøforhold og opprettholde kroppens effektivitet.

Retnings Flow:

Formen Wing57 gir alle fordelene med NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) vinge figurer og unngår å kaste bort energi som er naturlig tapt i skjærende luften.

Dorsal Ridge:

Inspirert av haier, kronen av Wing57 tempohjelm konverterer sidelengs krefter til fremdrift.

Ved kryssvind leverer den alle fordelene av en lang tailed hjelm uten de relative negative konsekvenser på forsiden.

I Mold:

Den kombinerte virkningen av EPS struktur skaper polykarbonat skall og ytre skjelett motstand mot mekanisk påvirkning utøvet av et støt og leder bort den energi for å forhindre at den blir overført til hodet på rytteren seg hjelmen

Vortex Killer System:

Øk ventilasjon. Øke ytelsen.

Designerne Rudy Project har utviklet en ny, proprietær luftstrøm kanalisering system som i betydelig grad øker i hjelmen ventilasjon.

Vitenskapelig utviklet geometriske linjer og sideåpninger aktivere Vortex Killer System for å omdirigere luftstrømmen - den viktigste årsaken til friksjon og ustabilitet - utover baksiden av hjelmen.

Luften presses ut over nakken og skuldrene på en annen hastighet og volum i forhold til den luft som kommer i motsatt retning.


Rudy project Veihjelm Boost 01 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Rudy project Veihjelm Boost 01 har den offensielle garanten av merket Rudy project. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Hjelmer katalog og Veihjelmer kategori.

Spesifikasjoner Rudy project Veihjelm Boost 01

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up