`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Wingspan

  • Rudy project Wingspan
  • Rudy project Wingspan

Rudy Project Wingspan

Produktbeskrivelse Rudy project Wingspan

Vingespenn er den mest aerodynamiske og allsidig tempoetappen, triathlon og ironman hjelm. Det er resultatet av grenseverdiene for forskning og utvikling, bruk av avanserte materialer og teknologi, grundige detaljer.


Vingespenn vekker energien og friheten til flyet som, oversatt til språket i idrett, tilsvarer hastighet og letthet. Designet for tempo konkurranser, er denne hjelmen preget av en inneholdt og strømlinjeformet form og har store ventilasjonsåpninger som favoriserer konstant luftsirkulasjon uten å skade den generelle aerodynamikk.


Spesialtilpasset:


Våre produkter 'legendariske passform er frukten av vitenskapelige studier av menneskets hode, design innovasjon og fremskritt i materialer og produksjonsteknikker. Våre banebrytende systemer er kontinuerlig oppdatert og oppgradert for å garantere eksepsjonell justeringsmuligheter og stabilitet.

Passelig Air Ledelse


Menneskekroppen bruker energi for å kjøle seg selv. Rudy Project bruker aerodynamisk vitenskap. Den Wing57 tempohjelm har et sett med to modulære, avtagbart trekk, en lukket, en maske. Enten kan settes inn i den fremre lufteåpning for å regulere luftstrømmen, justerer hjelmens aerodynamiske effektivitet i henhold til miljøforhold og opprettholde kroppens effektivitet.


I Mold:


Den kombinerte virkningen av EPS struktur skaper polykarbonat skall og ytre skjelett motstand til den mekaniske virkning som utøves av en innvirkning og leder bort den energi for å forhindre at den blir overført til hodet på rytteren seg hjelmen


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis det du trenger er Rudy project Wingspan er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Hjelmer støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Rudy project Wingspan

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

-

Jeg er interessert i Rudy Project Vingespenn. Betyr dette hjelmen kommer med visir? Hvis så er reserve visirer tilgjengelige og hvordan de er faste, magnet / skruer, etc. En snarlig svar ville være verdsatt. Mange takk

våre eksperter svarer

Hei, dessverre visiret er ikke inkludert i denne modellen. hilsen

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk