`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Santini

Santini Blast Toe Covers

  • Santini Blast Toe Covers
  • Santini Blast Toe Covers

Santini Blast Toe Covers

Produktbeskrivelse Santini Blast Toe Covers

BLAST neopren tå deksler er gode for å holde føttene varme. De er enkle å påføre og fjerne. Neopren-stoffet strekker seg rundt skoen og dekker fronten av skoen, som er det mest utsatte området for vindkjølingen. De passer til alle sykkelsko og kan enkelt oppbevares i lommen. Refleksinnsatsene gjør dem trygge å sykle i mørket.


Teknologi:

PUST:
BALANSERE:
VANN:
VIND:


Oppdag det store utvalget av sykkel produkter fra Santini som vi har på lager til de beste prisene. Hos bikeinn, din nett sykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Santini Blast Toe Covers fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk