`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Santini

Santini Km0

Santini Km0

Santini Km0

  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0

Santini Km0

Produktbeskrivelse Santini Km0

Vårt konsept for CERO jerseyen 2019 kilómetro var å samle alle grafiske elementer og fokusere på å skape en super ren, symbolsk design. Ved å opprettholde kilometro CERO-ordmerket, med direkte kobling til Puerta del Sol-torget, tok vi den særegne røde og gule fargen i det spanske flagget og skapte en enkel blokkgradient, som drev fokuset på designet direkte mot Spania, hovedstaden byen og betydningen og skjønnheten til Vuelta.

Kjøp din Santini Km0 til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Herreklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Santini Km0. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den beste!

-

Jeg kjøpte sykkelslitasje for første gang. Jeg ble en fan av Santini-klær.

Spektakulær trøye

-

Spektakulær trøye med Spanias flagg. Den er perfekt, og den er spektakulær.

Fin trøye

-

De første inntrykkene mine etter bare 2 turer i denne trøyen er at den er godt laget og pent stil. Jeg liker de små refleksstrimlene bak på sidene og de trange lommene. Det er absolutt en tett løpsutforming - jeg er rundt 178 cm / 70 kg og bestilte en L. Trøyen ser flott ut, spesielt sammenkoblet med de matchende sokkene, og jeg fikk komplimenter for at det nye settet ser skarpt ut. Den eneste andre tingen å legge til er at det er en lett sommerjersey, laget for å gå fort.

Utmerket produkt

-

Utmerket produkt, perfekt passform fra Santini. Leveringstiden overgikk forventningene mine !!

Uniform

-

Selv om de sendte ham en større størrelse, passet det meg godt, det føles bra og god kvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk