`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe Big Apple HS 430

  • Schwalbe Big Apple HS 430
  • Schwalbe Big Apple HS 430

Schwalbe Big Apple HS 430

Produktbeskrivelse Schwalbe Big Apple HS 430

Luftfjæring bygget inn. Big Apple startet Balloonbike-trenden for ti år siden: Komfortabel sykling uten å bruke komplisert teknologi! Luftputehjul brukes som naturlig oppheng. Oppblåst til rundt 2 Bar ruller en Balloonbike veldig enkelt og med full suspensjonseffekt. Et normalt dekk med en bredde på 37 mm må oppblåses til en berghard 4 bar for å kunne rulle på samme måte. STOR APPLE PLUS. Nå nyt Balloonbike komfort med ekstra sikker 3 mm GreenGuard punkteringsbeskyttelse. Dette beltet ble utviklet spesielt med racing i tankene. En syntese av spesialindia gummi og flere lag av nylon stoff gir svært effektiv beskyttelse mot penetrering punkteringer. Det er bare en minimal økning i vekt og rullestyrke av disse dekkene. , Ytelseslinje

spesifikasjoner:

Kropp: Svart med reflekterende linjer

Hud: Lite Skin

Hud beskriver sideveggen

Lite: Lys og tynn. Består kun av gummierte foringsrør.

Vekt: 780 g (28 oz)

Trykk: 30 55 psi (2,0 4,0 bar)

Maksimal belastning: 140


Er du interessert i Schwalbe Big Apple HS 430? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Schwalbe Big Apple HS 430. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Felger og dekk artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Schwalbe Big Apple HS 430

Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk