`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe Big Ben

  • Schwalbe Big Ben
  • Schwalbe Big Ben

Schwalbe Big Ben

Produktbeskrivelse Schwalbe Big Ben

Komforten er den samme, men profilen og optikken er tydelig fokusert. Designet var så bra at vi også har gjort det i en "normal" dekkdimensjon. Fordi en 40 mm dekkbredde er ikke så "store", det kalles Little Big Ben. Også tilgjengelig i de klassiske fargene krem, brunt og grått.

spesifikasjoner:

Utførelse: K Guard

Compound: SBC

Vekt: 910 g

Hud: Twin

Bar: 2.5 5.0

Psi: 35 70

EPI: 50

Belastning: 115 kg

Teknologi:

Dynamo:

Med dynamo ribbing.

Ebike klar 50:

Spesielle dekk er nødvendig for rask effektiv sykler. Den beste løsningen er dekk med ECE R75-sertifisering, gyldig i hele Europa.

Balloonbikes:

Luftfjæring bygget i.

Ytelse Line:

Utmerket kvalitet for intensiv bruk.

Dette er den beste verdi for pengene dekk.

Aktiv linje:

Grunnlaget for alle aktive linjen dekk er den høye kvaliteten 50 EPI kadaver. Schwalbe ikke lenger produserer dekk med en grov 20 eller 24 EPI kadaver. I tillegg K Guard gir effektiv beskyttelse mot punktering for aktive linjen dekk.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Schwalbe Big Ben unik. Hvis du er interessert i Schwalbe Big Ben bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Dekk kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Schwalbe Big Ben

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Disse dekkene gjorde en stor forskjell!

-

Den nye e-sykkelen min kom med noen Kenda 47mm dekk. Sykkelen føltes for stiv og spratt hardt med hver støt. Jeg ønsket at jeg hadde kjøpt en sykkel med fjæring. Så ba en venn meg om å få Schwalbe “ballong” dekk, 55 mm, eller så store som rammen min ville tillate. Så jeg gjorde akkurat det, og disse dekkene fikk kjøreturen til å føles mye jevnere. Jeg er nå veldig fornøyd med sykkelen min totalt. Dekkene gjorde mer forskjell enn jeg forventet. Disse Big Ben-dekkene var det perfekte valget for en tung e-sykkel. Og jeg synes det brune ser bra ut - jeg har begynt å få flere komplimenter på sykkelen min.

God

-

Bestillingen min kom, og jeg er fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk