up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schwalbe

Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´

plus
  • Play videoSchwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´
  • Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´

Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´

Produktbeskrivelse Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´

Etter 10 år har vi grundig overhalt Marathon Plus. Den eneste sanne flat mindre dekk får en ny, dynamisk profil og har mange interne forbedringer: entry level pris.


Rullemotstand. Det patenterte, 5 mm tykt sjikt Smartguard, når sammenlignet med alle generiske produkter, har en betydelig fordel i rullemotstand. Vi ytterligere utvidet sin ledelse i den nyeste versjonen.


"Anti aldring" sidevegg. Det varer nå mye lenger før utvikle stygge sprekker når det utsettes for bruke med for lavt lufttrykk.Teknologi:


Smartguard


Den mest effektive beskyttelsen belte er det for sykkeldekk. Med andre ord: flatless. Solid, 5 mm tykt lag av svært fleksibel spesiell gummi gir permanent beskyttelse. Også når det gjelder innebygde objekter. Selv thumbtacks er ikke noe problem for dette dekket.


Fullfør bestilling av Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ med vår Felger og dekk utvalg og Dekk artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Dekk utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Superdekk

-

Pålitelig som det er. Ess produkt

Godt produkt

-

Dekk av veldig god kvalitet for intensiv bruk på forskjellige gulvtyper og veldig punkteringsbestandig. Kjapp levering. Det var mitt tredje kjøp gjennom Bikeinn-nettstedet, og tjenesten var alltid av utmerket kvalitet.

Produkt av god kvalitet

-

Varen jeg bestilte ble mottatt i Indonesia i 20 dager i trygg tilstand. Jeg betalte 13 amerikanske dollar i import, og varene ble levert direkte til huset mitt i Bandung, West Java. Produktene sendes på bestilling og etter behov, for etter hvert skal jeg gjøre sykkeltur på tvers av øyer. Takk skal du ha trekkinn team

Ç

-

Veldig bra

Super dekk

-

veldig godt dekk med veldig bra grep på løs jord og enkelt på asfalt, brukt på en AZUB-trike

Flott produkt

-

Utmerket produkt. Tunge dekk, men med stor beskyttelse. Mottatt her i Brasil uten problemer, betaler forfalt skatt.

Fungerer bra

-

Det reflekterende bånd på ytterveggen er en meget velkommen ytterligere trekk.

Det beste alternativet

-

En stor snelle, punktering beskyttelse. Sykling for det beste alternativet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up