up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schwalbe

Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700

plus
  • Play videoSchwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700
  • Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700

Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700

Produktbeskrivelse Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700

Etter 10 år har vi grundig overhalt Marathon Plus. Den eneste sanne flat mindre dekk får en ny, dynamisk profil og har mange interne forbedringer: entry level pris.


Rullemotstand. Det patenterte, 5 mm tykt sjikt Smartguard, når sammenlignet med alle generiske produkter, har en betydelig fordel i rullemotstand. Vi ytterligere utvidet sin ledelse i den nyeste versjonen.


Anti aging "sidevegg. Det varer nå mye lenger før utvikle stygge sprekker når det utsettes for bruke med for lavt lufttrykk.Teknologi:


Smartguard:

Den mest effektive beskyttelsen belte er det for sykkeldekk. Med andre ord: flatless. Solid, 5 mm tykt lag av svært fleksibel spesiell gummi gir permanent beskyttelse. Også når det gjelder innebygde objekter. Selv thumbtacks er ikke noe problem for dette dekket.


Ønsker og kjøpe Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Dekk modeller. Oppdag våre nye Felger og dekk kampanjer på bikeinn. Laget av Schwalbe, kommer dette Dekk produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Schwalbe Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Forsendelse

-

I motsetning til andre kjøp som ble gjort på andre e-handelsnettsteder, ble dekket sendt til meg uten å brette det (en praksis trolig utført for å spare fraktkostnader) og dermed unngå skade på produktet

Varig

-

Mest holdbare og punkteringsresistente dekk du kan få, punktum.

Maraton pluss: et must!

-

Schwalbe Marathon Plus Tour / Smart Guard Endurance Dekk: Å prøve adopterer det. Når du har smakt komforten til disse dekkene, er det vanskelig å gjøre uten dem. I forbindelse med disse punkteringssikre dekkene, må du kontrollere felgbåndet nøye og bruke et indre rør som ikke er for gammelt! Ideell for hverdagsbruk. Ingen flere lapper ...

Rask levering

-

produktet mottatt før den planlagte datoen. rask levering. ennå ikke montert på rattet, men kvaliteten er på møte. å prøve på lang sikt.

Schwalbe maraton pluss dekk

-

Jeg har hatt alle tre syklene mine skutt med Marathon-dekk de siste sju årene, og har hittil bare hatt en eneste punktering - og det skyldtes noe som ville ha brutt et standard bildekk, uansett en sykkel. Det reflekterende båndet på dekkets yttervegg er også en utmerket idé, selv om det av og til gir inntrykk til andre trafikanter at man kjører et slags fyrverkeri. Likevel, bedre sett enn ikke sett.

Godt produkt

-

Produktet samsvarer med spesifikasjonene for dimensjoner. Rask montering. Den reflekterende stripen er godt synlig. Leveres uten å være brettet, derfor mottatt i perfekt stand.

Toppen for lange reiser

-

Schwalbe er et merke som ikke trenger introduksjon. Spesielt disse dekkene anbefales for de som vil glemme punkteringer. Styrke og holdbarhet er på de høyeste nivåene, på bekostning av vekten, som i størrelsen 700x47 overstiger ett kilo.

Schwalbe maraton pluss turdekk

-

Veldig solid og godt laget. Anti-punktering stripen føles å ta på og ser lovende ut. Vakre reflekterende dekorasjoner på sidene. Flott pris! Nå må jeg prøve dem i felten

Utmerket pris

-

Schwalbe maraton tur pluss kvalitetsprodukt til beste og billigste pris .... levering noen dager lenger enn forutsagt, men i dagens utgaver fremdeles veldig imponert og mer enn fornøyd. Takk

Schwalbe maraton pluss tur 28x1.60

-

Flott kjøp og rask service, dekkene er på syklene og er gode, kjør først over glass i dag uten punktering.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up