`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

  • Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches
  • Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Produktbeskrivelse Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Schwalbe har utviklet et dekk spesielt for sporten triatlon. Ambisiøse triatlon i dag bruker spesiell temposykler og aerodynamisk optimaliserte hjul. Den nye Schwalbe Ironman er optimalisert for dette oppsettet. I den valgfrie slangeløse versjonen, er det spesielt rask og punktering motstandsdyktig. Navnet Ironman er et varemerke for Verdens Triathlon Corporation (WTC) og brukes under lisens av Schwalbe.Spesifikasjoner:


- Typ: Tubular


- Compound: Onestar


- Kjøretid: Håndlaget Tubular


- Hud: Lite


- Vekt: 260 g (9 oz)


- Trykk: 8,00 til 14,00 Bar (115-205 psi)


- Maksimal belastning: 70 kgTeknologi:


V-Guard


En ekstremt skjære-resistente høyteknologisk fibre gjør det mulig å sikre at selv om meget lette dekk en ekstraordinær høy punkteringsmotstand. I kombinasjon med Snakeskin sidevegg beskyttelse, kaller vi det Double Defense Technology.


Triple Star Compound


Vårt beste og mest sofistikerte sammensatte. Triple compound. Perfekt tilpasset det spesifikke formål. MTB (Pacestar, Trailstar, VertStar), Roadrace (RaceStar, WetStar), Tour (Roadstar, Travelstar).


Tubeless.


Det finnes knapt noen slangeløse dekk for racing sykler. I praksis, derimot, tilbyr dette systemet enestående fordelene. Den rullemotstanden er merkbart lavere enn ved tradisjonelle sammenleggbare og rørformede dekk fordi dette systemet reduserer friksjon. Samtidig slangeløse systemer er svært sikker og et plutselig tap av luft er nesten umulig. Det er ikke lenger noen rør som kan overopphetes og brast. En punktering beskyttelse flytende tetninger punkteringer i løpet av tideler av et sekund.


Håndlaget Tubular


Hånd lage en pariserdekk er en kunst i seg selv. Så, fordi produksjonen avviker betraktelig fra fremstillingen av vanlige sykkeldekk, de er utelukkende fremstilt i en ny Schwalbe fabrikken. For hver, individuelle "håndlaget rørformet" mye forsiktig håndverk er nødvendig, slik at bare de mest dyktige mennesker er ansatt for å bygge hvert dekk og, for hånd, sy og lime sammen hver del.


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Dekk produkter av Schwalbe. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Schwalbe Ironman Evolution Line 700x22 Handmade Tubular 28 Inches

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk