`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Produktbeskrivelse Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Etter 10 år har vi grundig overhalt Marathon Plus. Den eneste sanne flat mindre dekk får en ny, dynamisk profil og har mange interne forbedringer: entry level pris.


Rullemotstand. Det patenterte, 5 mm tykt sjikt Smartguard, når sammenlignet med alle generiske produkter, har en betydelig fordel i rullemotstand. Vi ytterligere utvidet sin ledelse i den nyeste versjonen.


"Anti aldring" sidevegg. Det varer nå mye lenger før utvikle stygge sprekker når det utsettes for bruke med for lavt lufttrykk.Teknologi:


Smartguard


Den mest effektive beskyttelsen belte er det for sykkeldekk. Med andre ord: flatless. Solid, 5 mm tykt lag av svært fleksibel spesiell gummi gir permanent beskyttelse. Også når det gjelder innebygde objekter. Selv thumbtacks er ikke noe problem for dette dekket.


Velkommen til våre Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid spesialtilbud! Tenk på bikeinn når du ønsker å fornye dine sykkel materialer. bikeinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Schwalbe så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Felger og dekk.

Spesifikasjoner Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (16)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Dekk av veldig god kvalitet for intensiv bruk på forskjellige gulvtyper og veldig punkteringsbestandig. Kjapp levering. Det var mitt tredje kjøp gjennom Bikeinn-nettstedet, og tjenesten var alltid av utmerket kvalitet.

Schwalbe maraton pluss dekk

-

Jeg har hatt alle tre syklene mine skutt med Marathon-dekk de siste sju årene, og har hittil bare hatt en eneste punktering - og det skyldtes noe som ville ha brutt et standard bildekk, uansett en sykkel. Det reflekterende båndet på dekkets yttervegg er også en utmerket idé, selv om det av og til gir inntrykk til andre trafikanter at man kjører et slags fyrverkeri. Likevel, bedre sett enn ikke sett.

Godt produkt

-

Produktet samsvarer med spesifikasjonene for dimensjoner. Rask montering. Den reflekterende stripen er godt synlig. Leveres uten å være brettet, derfor mottatt i perfekt stand.

Produkt av god kvalitet

-

Varen jeg bestilte ble mottatt i Indonesia i 20 dager i trygg tilstand. Jeg betalte 13 amerikanske dollar i import, og varene ble levert direkte til huset mitt i Bandung, West Java. Produktene sendes på bestilling og etter behov, for etter hvert skal jeg gjøre sykkeltur på tvers av øyer. Takk skal du ha trekkinn team

Toppen for lange reiser

-

Schwalbe er et merke som ikke trenger introduksjon. Spesielt disse dekkene anbefales for de som vil glemme punkteringer. Styrke og holdbarhet er på de høyeste nivåene, på bekostning av vekten, som i størrelsen 700x47 overstiger ett kilo.

Schwalbe maraton pluss turdekk

-

Veldig solid og godt laget. Anti-punktering stripen føles å ta på og ser lovende ut. Vakre reflekterende dekorasjoner på sidene. Flott pris! Nå må jeg prøve dem i felten

Utmerket pris

-

Schwalbe maraton tur pluss kvalitetsprodukt til beste og billigste pris .... levering noen dager lenger enn forutsagt, men i dagens utgaver fremdeles veldig imponert og mer enn fornøyd. Takk

Ç

-

Veldig bra

700 = 29 "??

-

Jeg er veldig interessert i dette MARATHON PLUS TOUR HS 404 dekket, men jeg har et spørsmål med tiltakene, om jeg skal komme inn i et 29 "hjul. Takk

våre eksperter svarer

Hallo, dette dekket er beregnet på 700-28 tommer hjulssykler.
Hilsen.

Passende størrelse

-

Hallo Wil dette dekket passet på 38 622, 700x38c takk for svaret.

våre eksperter svarer

hei, ja den vil passe på et ERTRO 622-38 hjul.
Hilsen.

Spørsmål om slangeløse dekk

-

Kan rørløse dekk brukes på en standard (eldre) felg? Hvis ikke, kan de brukes med rør?

våre eksperter svarer

Hallo, de kan brukes uten rør hvis du monterer et felttape rørløst.
Hilsen.

Schwalbe maraton pluss tur 28x1.60

-

Flott kjøp og rask service, dekkene er på syklene og er gode, kjør først over glass i dag uten punktering.

Super dekk

-

veldig godt dekk med veldig bra grep på løs jord og enkelt på asfalt, brukt på en AZUB-trike

Flott produkt

-

Utmerket produkt. Tunge dekk, men med stor beskyttelse. Mottatt her i Brasil uten problemer, betaler forfalt skatt.

Fungerer bra

-

Det reflekterende bånd på ytterveggen er en meget velkommen ytterligere trekk.

Det beste alternativet

-

En stor snelle, punktering beskyttelse. Sykling for det beste alternativet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk