`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance

  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance

Produktbeskrivelse Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance

Etter 10 år har vi grundig overhalt Marathon Plus. Den eneste sanne flat mindre dekk får en ny, dynamisk profil og har mange interne forbedringer: entry level pris.


Rullemotstand. Det patenterte, 5 mm tykt sjikt Smartguard, når sammenlignet med alle generiske produkter, har en betydelig fordel i rullemotstand. Vi ytterligere utvidet sin ledelse i den nyeste versjonen.


"Anti aldring" sidevegg. Det varer nå mye lenger før utvikle stygge sprekker når det utsettes for bruke med for lavt lufttrykk.Teknologi:


Smartguard


Den mest effektive beskyttelsen belte er det for sykkeldekk. Med andre ord: flatless. Solid, 5 mm tykt lag av svært fleksibel spesiell gummi gir permanent beskyttelse. Også når det gjelder innebygde objekter. Selv thumbtacks er ikke noe problem for dette dekket.


Akkurat nå er produktet Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketSchwalbe har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Dekk modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Felger og dekk. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Schwalbe maraton pluss turdekk

-

Veldig solid og godt laget. Anti-punktering stripen føles å ta på og ser lovende ut. Vakre reflekterende dekorasjoner på sidene. Flott pris! Nå må jeg prøve dem i felten

Utmerket pris

-

Schwalbe maraton tur pluss kvalitetsprodukt til beste og billigste pris .... levering noen dager lenger enn forutsagt, men i dagens utgaver fremdeles veldig imponert og mer enn fornøyd. Takk

700 = 29 "??

-

Jeg er veldig interessert i dette MARATHON PLUS TOUR HS 404 dekket, men jeg har et spørsmål med tiltakene, om jeg skal komme inn i et 29 "hjul. Takk

våre eksperter svarer

Hallo, dette dekket er beregnet på 700-28 tommer hjulssykler.
Hilsen.

Spørsmål om slangeløse dekk

-

Kan rørløse dekk brukes på en standard (eldre) felg? Hvis ikke, kan de brukes med rør?

våre eksperter svarer

Hallo, de kan brukes uten rør hvis du monterer et felttape rørløst.
Hilsen.

Schwalbe maraton pluss tur 28x1.60

-

Flott kjøp og rask service, dekkene er på syklene og er gode, kjør først over glass i dag uten punktering.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk