up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoSchwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´
  • Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´
Schwalbe

Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´

plus

Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´

Produktbeskrivelse Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´

Nå med en ny dynamisk profil. På den sentrale ribbe ruller det lett over harde baner, mens de sterke ytre ører gir det stor off road trekkraft. Den Smartguard gir overlegen beskyttelse mot punktering.

Nivå 6 Smartguard:

Mest effektive beskyttelsen belte tilgjengelig for sykkeldekk. En vesentlig, 5 mm tykt lag av fleksibelt, spesielt india gummi gir varig beskyttelse. Fungerer også for objekter som lodge i slitebanen. Selv en tegnestift wont skade den.

Flat mindre:

Mest effektive beskyttelsen belte tilgjengelig for sykkeldekk. En vesentlig, 5 mm tykt lag av fleksibelt, spesielt india gummi gir varig beskyttelse. Fungerer også for objekter som lodge i slitebanen. Selv en tegnestift wont skade den.

E Bike Ready 25:

I standard pedelecs som har motor bistå opp til 25 km / t, er det ingen lovfestet krav om en spesiell dekk. Men selv med disse syklene, belastninger og gjennomsnittlig hastighet er høyere enn i vanlige sykler, derfor anbefaler vi bare visse dekk som "E Bike Ready 25".

Ytelse Line:

Utmerket kvalitet for intensiv bruk. Dette er den beste verdi for pengene dekk.


Elsker du sykkel? Få din Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´ og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Schwalbe gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Felger og dekk for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Dekk artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Schwalbe Mtb Dekk Marathon Plus Tour SmartGuard Dual 29´´

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Schwalbe maraton pluss

-

litt vanskelig for øyeblikket med covid som senker ting, men jeg klarte å spore det hvert trinn på veien og var fornøyd med at det skjedde på den beste måten det kunne. Jeg var flink til å finne et av disse dekkene fordi mine lokale sykkelbutikker ikke kunne finne et for meg som de har, problemer med forsyning under dette nåværende klimaet, så det var den eneste måten å bestille på nettet. takk bikeinn.

Bestill alt godt

-

Jeg ble litt skremt av bestillingen fordi det tok omtrent to dager å komme frem, men ingen problemer, bikeinn holder løftene, den lille forsinkelsen er en del av det normale, tilliten til å kjøpe på bikeinn. Når jeg skal montere dem, skal jeg skrive hvordan jeg møter dem ...

Bra kjøp

-

God rask service og flott utstyr.

Flott

-

Myk og enkel å montere dekk, frakt etter planen, jeg er fornøyd

Kommentar

-

Veldig bra dekk! flott rull, mitt gjennomsnitt økte til og med.

Godt produkt

-

det er et godt dekk som passer for alle ruter.

Flott kjøp

-

flott dekk.

Schwalbe maraton pluss mtb 29x2.10

-

UTMERKET Dekk. Jeg har allerede bevist i praksis at det er motstand mot punkteringer. Jeg har brukt Schwalbe Marathon Plus Mtb 29x2.10 på alle typer terreng (asfalt, fortau og jord) med utmerket ytelse. Veldig anbefalt.

Ytelse og sikkerhet

-

Utmerket dekk. Stor ytelse på veier og stier. Høy punkteringsmotstand gir rytteren sikkerhet.

Holdbar, robust, allsidig

-

Jeg liker Schwalbe Marathon-dekk pluss mtb. Meget god punktering motstandsdyktig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up