`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schwalbe

Schwalbe One Ht 700x22 Raceguard Tubular

  • Schwalbe One Ht 700x22 Raceguard Tubular
  • Schwalbe One Ht 700x22 Raceguard Tubular

Schwalbe One Ht 700x22 Raceguard Tubular

Produktbeskrivelse Schwalbe One Ht 700x22 Raceguard Tubular

Spring Classics. Vi har nå fullt optimalisert 28 mm rørformede dekk for racing med ekstreme krav til materialet. Med sitt store volum og styrket kadaveret dette dekket er nå ideelt for Paris Roubaix, Flandern Rundt eller Strade Bianche. Det kan identifiseres av den klassiske beige veggen.

Spesifikasjoner:

Compound: Onestar

PSI: 115 205

Vekt: 260 g

EPI: 107


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen sykkel utstyr, oppdag bikeinn. Som Schwalbe autorisert forhandler har alle våre sykkel produkter full produsentgaranti av Schwalbe. Velg en av våre Felger og dekk kategorier og oppdag utvalget av Felger og dekk produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk