up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schwalbe

Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

plus
  • Play videoSchwalbe Pakke Procore 29 Tommer
  • Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Produktbeskrivelse Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Off road: Riding på lavere trykk betyr bedre ytelse ... men samtidig øker risikoen for feil. Grensen så langt er på ca 20 psi, under der det knapt mulig å våge å ri normale MTB dekk.

Men ingenting forblir det samme: I fremtiden kan lufttrykket kontrolleres i dekkene doble kamre. I det ytre kammer, er lufttrykket ekstremt lav ideelt for å oppnå maksimal ytelse av veien. I indre kammeret, direkte på felgen, det er høyt lufttrykk - selv en meget sterk innvirkning kan ikke bulke felgen kanten. Samtidig sikrer det indre høytrykkssystemet dekket på felgen. "Burping", den fryktede tap av luft ved lavt trykk i konvensjonelle slangeløse systemer, er umulig.

Dekktrykk kan reduseres til et minimum 14 psi, noe som gir en stor mengde grep. E

ven på det groveste terreng dekk "stick" til bakken.

Dekket gir ekstremt sensitiv demping. På grunn av den ekstra demping og trekkraft er det mye bedre styring, bremsing og antispinn.

Ikke mer fare for slangebitt. Felgene er svært godt beskyttet mot bulker. Selv i de tøffeste forhold, kan betydelig lettere dekk brukes.

Utmerkede nødsituasjon kjøreegenskaper på grunn av det indre høytrykksluftkammer.

Procore kan brukes med alle slangeløse MTB dekk: Veiing ca. 200 g per hjul. Kompatibel med alle hjul uavhengig av merke. Intern felgbredde på 23mm. Serieproduksjon er i gang. Selges som et sett av to med alle nødvendige komponenter, for å omdanne en komplett sykkel. Senere på komponenter vil også være individuelt tilgjengelig som reservedeler.


Er du interessert i Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket Schwalbe. Ikke vent lenger og nyt fra Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kommer ikke tilbake

-

Sette dette på bakhjulet mitt Niner ROS 9 (hardtail) og Det er en game changer. Så godt å ikke trenger å bekymre deg stanger opp bakenden når du kjører lavere dekktrykk. Dıdn't føler det lagt vesentlig vekt. Jeg tror disse vil bli som dropper setestolpe har for det meste folk - bli vant til det praktiske / ride forbedring og folke won't ønsker å ri uten dem.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up