up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schwalbe

Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular

plus
  • Play videoSchwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular
  • Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Produktbeskrivelse Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Schwalbe har utviklet et dekk spesielt for sporten triatlon. Ambisiøse triatlon i dag bruker spesiell temposykler og aerodynamisk optimaliserte hjul. Den nye Schwalbe Ironman er optimalisert for dette oppsettet. I den valgfrie slangeløse versjonen, er det spesielt rask og punktering motstandsdyktig. Navnet Ironman er et varemerke for Verdens Triathlon Corporation (WTC) og brukes under lisens av Schwalbe.Spesifikasjoner:


- Typ: Tubular


- Compound: Onestar


- Kjøretid: Håndlaget Tubular


- Hud: Lite


- Vekt: 260 g (9 oz)


- Trykk: 8,00 til 14,00 Bar (115-205 psi)


- Maksimal belastning: 70 kgTeknologi:


V-Guard


En ekstremt skjære-resistente høyteknologisk fibre gjør det mulig å sikre at selv om meget lette dekk en ekstraordinær høy punkteringsmotstand. I kombinasjon med Snakeskin sidevegg beskyttelse, kaller vi det Double Defense Technology.


Triple Star Compound


Vårt beste og mest sofistikerte sammensatte. Triple compound. Perfekt tilpasset det spesifikke formål. MTB (Pacestar, Trailstar, VertStar), Roadrace (RaceStar, WetStar), Tour (Roadstar, Travelstar).


Tubeless.


Det finnes knapt noen slangeløse dekk for racing sykler. I praksis, derimot, tilbyr dette systemet enestående fordelene. Den rullemotstanden er merkbart lavere enn ved tradisjonelle sammenleggbare og rørformede dekk fordi dette systemet reduserer friksjon. Samtidig slangeløse systemer er svært sikker og et plutselig tap av luft er nesten umulig. Det er ikke lenger noen rør som kan overopphetes og brast. En punktering beskyttelse flytende tetninger punkteringer i løpet av tideler av et sekund.


Håndlaget Tubular


Hånd lage en pariserdekk er en kunst i seg selv. Så, fordi produksjonen avviker betraktelig fra fremstillingen av vanlige sykkeldekk, de er utelukkende fremstilt i en ny Schwalbe fabrikken. For hver, individuelle "håndlaget rørformet" mye forsiktig håndverk er nødvendig, slik at bare de mest dyktige mennesker er ansatt for å bygge hvert dekk og, for hånd, sy og lime sammen hver del.


Finn ut Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Felger og dekk salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Dekk produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos bikeinn.

Spesifikasjoner Schwalbe Veidekk Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up