`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sea To Summit

Sea To Summit

Avdelinger

Oppblåsbare hoppeslått

Opplæring og konkurranse

Allt ( Sea To Summit )

Bestselgere

Se alle produkter

Nye produkter

Se alle produkter

Om Sea To Summit

Lette uteprodukter var vanskelig å finne i Australia på begynnelsen av 80-tallet, så Roland Tyson, eier av Sea to Summit og administrerende direktør, begynte å lage sine egne.
Etterspørselen etter Rolands produkter vokste, og i 1984 ble han engasjert i å designe utstyr for to utrymme australske eventyrere som steg oppover en tidligere uskalert rute oppover nordsiden av Mount Everest.
Disse eventyrerne skulle senere bli de første australiere som skalerte fjellet, og de første menneskene som gjorde det uten supplerende oksygen eller lokale guider. De var så imponert over utstyret sitt at i 1990, da en av eventyrerne planla en ekspedisjon fra "havet" i Bengalbukta til "toppen" av Mount Everest, ba han igjen Roland om å designe og utvikle utstyret for ham. Denne ekspedisjonen var også vellykket, og merkevaren Sea to Summit ble offisielt født.
Nøkkelen i dag, som det var den gang, er bruken av moderne teknologi for å designe og utvikle utstyr som er holdbart og lett, bygget for ekstreme miljøer og aktiviteter som skyver grensene.
Sea to Summit har siden vokst til å bli et prisbelønt globalt merke, internasjonalt anerkjent for å produsere teknisk opplevelsesutstyr solgt i mer enn 60 land.

Lukk