`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle san marco

Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

  • Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow
  • Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

Selle San Marco Regale Racing ProTek Narrow

Produktbeskrivelse Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

En annen grafikk variant, dedikert til syklister som trenger en bredere sete og velge den brede størrelsen på Regale: Team grafikk, med den karakteristiske og aggressive røde lyn på det svarte dekselet, for å få en sal på alle identiske til de profesjonelle ryttere seg . Si farvel til de tradisjonelle nagler typisk for den bakre delen av dekselet, i dag stadig mer moderne og teknologisk. Restyling påvirker ikke ergonomi og hva slags sete som alltid har preget denne salen: ideelt for de som leter etter en modell med en flat profil (rett), sikre en frem og tilbake bevegelse under minstemann på bagasjen for å dra nytte av hele saddless overflaten.Spesifikasjoner:


Rail: Xsilite

Shell: Carbon Fiber Reinforced

Padding: Biofoam

Cover: Microfeel

Lengde / Bredde: 278x148 mm

Vekt: 199 g.

Nivå: Racing

Farge: TeamTeknologi:


BIOFOAM: biodynamisk struktur som følger bevegelsene i bekkenet under tråkk, garanterer komfort, redusert vekt, varig motstand og ideell støtte. Den "lukkede celler" overflaten sikrer vannavstøting av utfyllingen.


Karbonfiberforsterket: Nylon med høye egenskaper, beriket med en høy andel av lang karbonfiber, for å forsterke egenskapene til stivhet, stivhet og holdbarhet uten at vekten.


MICROFEEL: pustende og slitesterkt dekke. Det er lettere enn tradisjonelle materialer og mindre deformerbar. Anti skli effekt med en ekstraordinær grep på salen. Biokompatibelt materiale.


XSILITE: Det er et materiale med en høy andel av silisium med partikler av titan og karbon. Lett og sterk, det viser seg å være motstandsdyktig mot alle værforhold. Prosessen gjennom stealth-teknologi sikrer en bedre styrke mot trøtthet stress.


Kjenner du alle funksjonene til Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Sykkeldeler artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Seter kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Selle san marco er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

Skjønn
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk