`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Avant Carbon

  • Selle SMP Avant Carbon
  • Selle SMP Avant Carbon

Selle SMP Avant Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant Carbon

Avant bruker et bredere kropp enn de andre SMP4BIKE modeller. Den ekstremt komfortabel polstring garanterer maksimal komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Avant er noe kortere og er utstyrt med et ganske stort legeme. Det er en utmerket plass for alle som vil ha komfort. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Det anbefales også for trekking sykler. Egnet for personer med middels brede og vide pelvises, også indisert for kvinner syklister.

Spesifikasjoner:

Vekt: 300 g


Velkommen til vår Selle SMP Avant Carbon spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Seter head-to-head.

Spesifikasjoner Selle SMP Avant Carbon

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelser smp avant

-

Veldig behagelig på lange turer Litt tung og kostbar ... men fungerer veldig bra på mine 62 år gamle bein

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk