`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Avant CRB

  • Selle SMP Avant CRB
  • Selle SMP Avant CRB

Selle SMP Avant CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant CRB

Avant bruker et bredere kropp enn de andre SMP4BIKE modeller. Den ekstremt komfortabel polstring garanterer maksimal komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Avant er noe kortere og er utstyrt med et ganske stort legeme. Det er en utmerket plass for alle som vil ha komfort. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Det anbefales også for trekking sykler. Egnet for personer med middels brede og vide pelvises, også indisert for kvinner syklister.

Spesifikasjoner:

Vekt: 300 g


Hvis du ser etter gode kvalitets Seter artikler, da vil vårt utvalg av Seter definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Selle SMP Avant CRB, prisen er 366.49 $ og er tilgjengelig. bikeinn er det beste alternativet for å kjøpe sykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Selle SMP Avant CRB, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelser smp avant

-

Veldig behagelig på lange turer Litt tung og kostbar ... men fungerer veldig bra på mine 62 år gamle bein

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk