`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Avant

  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

Produktbeskrivelse Selle SMP Avant

Avant bruker et bredere kropp enn de andre SMP4BIKE modeller. Den ekstremt komfortabel polstring garanterer maksimal komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Avant er noe kortere og er utstyrt med et ganske stort legeme. Det er en utmerket plass for alle som vil ha komfort. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Det anbefales også for trekking sykler. Egnet for personer med middels brede og vide pelvises, også indisert for kvinner syklister.

Spesifikasjoner:

Vekt: 350 g


Tenker du på og kjøpe Selle SMP Avant? Dette er en av stjerneproduktene hos bikeinn, nett sykkel butikken. Prisen er 250.99 $, begrenset tid! Hos bikeinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Selle SMP til den beste prisen. Alle våre sykkel produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ekstremt komfortabelt.

-

Litt tungt, men veldig komfortabelt!

Episk sadel / loooooooooong vente

-

Selle SMP Avant er den mest komfortable salen du kan finne. Hvis du bestiller fra BikeINN, vær sikker på at de kan få det til deg i en relativt anstendig periode. Tok en måned å ankomme. Jeg husker ikke sist gang jeg bestilte noe som tok 30 dager å ankomme. Når du får det skjønt, vil det være så behagelig at du kanskje glemmer at du ventet så lenge.

Beste sadel for meg

-

Jeg har vært en syklist siden 1998. Jeg har prøvd mange sadler med cutouts, men ingen virkelig tok vare på problemene jeg hadde. Jeg gjorde mye forskning på Selle SMP og bestemte meg for å prøve Avant (mine sitbones er 140mm brede og jeg hadde brukt en 155mm bred saddle). Etter å ha satt opp det i henhold til noen få sykkelfitters tips på nettet og leker med sadelhellingen for noen turer, fikk jeg endelig det perfekt etter 6 turer. Dette er absolutt den beste salen for meg, men ymmv. Kundeservice og kommunikasjon fra BikeInn var stor, og sadlen kom raskt fram. Jeg vil definitivt kjøpe 2 mer for mine andre sykler. Kan ikke anbefale BikeInn nok.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk