`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Produktbeskrivelse Selle SMP Carbon Lite

Sete med sofistikert design, karbon struktur og ramme i rustfritt stål. The Carbon Lite-modellen har blitt designet for syklister på jakt etter større setekomfort i forhold til den smalere versjon av Carbon modeller. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Vårt motto "designet på kroppen din" efficaciously uttrykker egenskapene til setet. Indisert for folk med middels brede bekken.

Spesifikasjoner:

Vekt: 170 g

Dimensjoner: 273 x 135 mm

Padding: fraværende

Body: karbonfiber

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Finn ut Selle SMP Carbon Lite på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Sykkeldeler salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Seter produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos bikeinn.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk