`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Carbon

  • Selle SMP Carbon
  • Selle SMP Carbon

Selle SMP Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Carbon

"Top" design, karbon struktur og ramme i rustfritt stål. Carbon og Carbon Color modeller er indisert for syklister på jakt etter komfort og lette av karbon på en interessant pris. Et bredt utvalg av farger kan kombineres med de estetiske og stilistiske kanonene av rammer for de utviklede sykler. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Egnet for tynne mennesker med smale pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 170 g

Dimensjoner: 263 x 129 mm

Padding: fraværende

Body: karbonfiber

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Hvis du er interessert i Selle SMP Carbon, oppdag også andre sykkel produkter relatert til Selle SMP i Sykkeldeler avdelingen og Seter katalog. I tillegg når du kjøper hos bikeinn, din nett sykkel butikk, blir du med i det største sportssamfunnet hvor du kan finne meninger, produktomtaler, og de beste tilbud som du er interessert i.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ny sal

-

For en virkelig genial sal. Finishen er ulastelig. Dette er min fjerde Selle SMP, men min første karbon. Takk skal du ha

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk