`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Composit Carbon

  • Selle SMP Composit Carbon
  • Selle SMP Composit Carbon

Selle SMP Composit Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Composit Carbon

Kompositt har samme struktur og utforming som karbon modellene. Kroppen i elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber er dekket i ekte skinn i svart versjoner og mikrofiber i de fargede seg.

Denne modellen er ikke polstret, derfor Composit er spesielt egnet for syklister som brukes til å syklet på stive og trange seter.

Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Egnet for tynne mennesker med smale pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 160 g

Dimensjoner: 263 x 129 mm

Padding: fraværende

Body: elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn for den svarte versjonen og mikrofiber for fargede seg

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Finn ut Selle SMP Composit Carbon på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Sykkeldeler salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Seter produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos bikeinn.

Spesifikasjoner Selle SMP Composit Carbon

Skjønn
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Selle smp kompositt crb

-

Denne salen er den eneste du bør bruke hvis du kjører lengre mil på sykkelen din. Sadlen forsvinner bevisst mens du rir. Jeg har brukt den i flere år på sykkelen min. Da jeg kjøpte en ny S Works Tarmak som fulgte med en fin sadel, var det ikke hjernemessig å erstatte det med en annen SMP Composit.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk