`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Composit

  • Selle SMP Composit
  • Selle SMP Composit

Selle SMP Composit

Produktbeskrivelse Selle SMP Composit

Kompositt har samme struktur og utforming som karbon modellene. Kroppen i elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber er dekket i ekte skinn i svart versjoner og mikrofiber i de fargede seg.

Denne modellen er ikke polstret, derfor Composit er spesielt egnet for syklister som brukes til å syklet på stive og trange seter.

Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Egnet for tynne mennesker med smale pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 210 g

Dimensjoner: 263 x 129 mm

Padding: fraværende

Body: elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn for den svarte versjonen og mikrofiber for fargede seg

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Selle SMP Composit har Selle SMP offisiell garanti fra produsent. Som en Selle SMP offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Sykkeldeler produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Seter artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Selle SMP Composit

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Smp-kompositt

-

Veldig behagelig sal og utmerket ergonomi.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk