`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Drakon

  • Selle SMP Drakon
  • Selle SMP Drakon

Selle SMP Drakon

Produktbeskrivelse Selle SMP Drakon

Drakon er den ideelle sal for sport eller fritid sykling. Den har den samme struktur som den Forma modellen, med en middels polstring. Dekket i ekte skinn for de sorte modeller og mikrofiber for de fargede modeller. Den har utmerket all round egenskaper og er spesielt egnet for alle med en middels brede bekken. Drakon er polstret med elastomer i støttepunktene for seteben og rumpe. De Selle SMP patenterte funksjoner, inkludert den helt åpne sentral kanal, den opprinnelige foran nese og hevet bakre støtte, gi disse saler et fascinerende aerodynamisk stil. Den Drakon modellen er den mellomløsning mellom Dynamic og Lite 209 modeller, som er spesielt egnet for alle med en middels brede bekken.

Spesifikasjoner:

Vekt: 290 g

Mål: 276 x 138 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Karbonfiber fylt med Nylon 12

Dekker: Ekte skinn for de sorte modeller og mikrofiber for de fargede modeller

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt: for Road og Mountain Bike


Er du interessert i Selle SMP Drakon? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Selle SMP Drakon. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Sykkeldeler artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Topp

-

Øverste sal Veldig behagelig ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk