`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Dynamic CRB Italy

Selle SMP Dynamic CRB Italy

  • Selle SMP Dynamic CRB Italy
  • Selle SMP Dynamic CRB Italy
  • Selle SMP Dynamic CRB Italy

Selle SMP Dynamic CRB Italy

Produktbeskrivelse Selle SMP Dynamic CRB Italy

Den dynamiske modellen er den ideelle sete for intensiv trening eller fritid sykling. Den bruker strukturen av Forma modell sluttet med minimal polstring. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Den har utmerket "all around" funksjoner og er spesielt egnet for de middels brede bekken. Den dynamiske modellen har skummet elastomer padding der seteben og bak resten. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. I kraft av sin svært liten padding er det spesielt egnet for tynne mennesker med middels brede pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 210 g

Dimensjoner: 274 x 138 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Er du interessert i Selle SMP Dynamic CRB Italy? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket Selle SMP. Ikke vent lenger og nyt fra Selle SMP Dynamic CRB Italy bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk