`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Dynamic CRB

Selle SMP Dynamic CRB

  • Selle SMP Dynamic CRB
  • Selle SMP Dynamic CRB
  • Selle SMP Dynamic CRB

Selle SMP Dynamic CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Dynamic CRB

Den dynamiske modellen er den ideelle sete for intensiv trening eller fritid sykling. Den bruker strukturen av Forma modell sluttet med minimal polstring. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Den har utmerket "all around" funksjoner og er spesielt egnet for de middels brede bekken. Den dynamiske modellen har skummet elastomer padding der seteben og bak resten. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. I kraft av sin svært liten padding er det spesielt egnet for tynne mennesker med middels brede pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 210 g

Dimensjoner: 274 x 138 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Hvis du er ute etter Selle SMP Dynamic CRB er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Sykkeldeler produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Seter for ulike typer aktiviteter. Vår Seter er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

就像 藝術品 的 座墊

-

非常 貼 合 的 座墊, 坐上 去 長時間 騎乘 完全 沒有 不 舒服 的 感覺, 放在 車架 上 也 像 藝術品 一樣 好看, 值得 購買.

Angå karbon rails

-

Vennligst la meg vite sikkert, kan du bekrefte at dette SMP sal har karbon rails som du annonserer. Jeg ønsker å kjøpe, men jeg ønsker å være 100% sikker

våre eksperter svarer

Ja, bekrefter vi at denne salen har karbon rails. hilsen

Selle smp dynamisk crb

-

det høres ut som sine karbon rails! .... CRB står for hva? det som er vekten av denne sadel? trenger å vite før du bestiller! ... Takk Michael

våre eksperter svarer

Hei, vekten av denne salen er: 210 g og skinnene materialet er Carbon. Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk