`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Forma CRB

  • Selle SMP Forma CRB
  • Selle SMP Forma CRB

Selle SMP Forma CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Forma CRB

Forma har samme struktur og utforming som Carbon lite modell. Kroppen i elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber er dekket i ekte skinn i svart versjoner og mikrofiber i de fargede seg. Denne modellen ikke er polstret, er derfor Forma er spesielt egnet for syklister som brukes til å syklet på stive seter med en gjennomsnittlig bredde. Den Forma modellen er designet for syklister som er ute etter større setekomfort i forhold til det garantert av den smalere Composit versjon. Den patenterte funksjoner ved Selle SMP som helt gratis sentral kanal, den opprinnelige eagle nebb nese og hevet bakre lage disse modellene i tillegg strømlinjeformet. "Designet på kroppen din", reklame slagord for setet, definerer det beste. Indisert for folk med middels brede bekken.

Spesifikasjoner:

Vekt: 175 g

Dimensjoner: 273 x 137 mm

Padding: fraværende

Body: elastomerized Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn for den svarte versjonen og mikrofiber for fargede seg

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Finn ut Selle SMP Forma CRB på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Sykkeldeler salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Seter produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos bikeinn.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk