`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Full Carbon Lite

Selle SMP Full Carbon Lite

Selle SMP Full Carbon Lite

Selle SMP Full Carbon Lite

  • Selle SMP Full Carbon Lite
  • Selle SMP Full Carbon Lite
  • Selle SMP Full Carbon Lite
  • Selle SMP Full Carbon Lite
  • Selle SMP Full Carbon Lite

Selle SMP Full Carbon Lite

Produktbeskrivelse Selle SMP Full Carbon Lite

"Top" design sete og en 100% karbonstruktur. Full Carbon Lite-modellen er designet for syklister som ønsker en lett og mer behagelig sete i forhold til de mer smale versjoner av Carbon linje. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Vårt motto "designet på kroppen din" efficaciously uttrykker egenskapene til setet. Indisert for folk med middels brede bekken.

Spesifikasjoner:

Vekt: 120 g

Dimensjoner: 273 x 135 mm

Padding: fraværende

Body: karbonfiber

Ramme: karbonfiber

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Hvis du er ute etter Selle SMP Full Carbon Lite er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Sykkeldeler produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Seter for ulike typer aktiviteter. Vår Seter er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk