`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Glider Carbon

  • Selle SMP Glider Carbon
  • Selle SMP Glider Carbon

Selle SMP Glider Carbon

Produktbeskrivelse Selle SMP Glider Carbon

Den Glider modellen er den ideelle sete for både intensiv trening og fritid sykling. Den bruker strukturen av Composit modellen sluttet med behagelig polstring. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Den har utmerket "all around" funksjoner og er spesielt egnet for de gjennomsnittlige bekkenet. Glider modellen har skummet elastomer padding der seteben og bak resten. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. I kraft av sin behagelig polstring, er det spesielt egnet for personer med en middels stor størrelse bekkenet og det er indisert for kvinner syklister.

spesifikasjoner:

Vekt: 220 g

Dimensjoner: 266 x 136 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: karbonfiber

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Oppdag alle Sykkeldeler produkter som du kan finne hos bikeinn som Selle SMP Glider Carbon. Kjøp nå Selle SMP Glider Carbon og spar mye penger på Seter produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Selle SMP vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Selle SMP Glider Carbon og andre sporter i vår sykkel butikk? Takket være bikeinn kan du nå se et enormt utvalg av Sykkeldeler artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Selle SMP Glider Carbon

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk