`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Glider

Selle SMP Glider

Selle SMP Glider

Selle SMP Glider

  • Selle SMP Glider
  • Selle SMP Glider
  • Selle SMP Glider
  • Selle SMP Glider
  • Selle SMP Glider

Selle SMP Glider

Produktbeskrivelse Selle SMP Glider

Den Glider modellen er den ideelle sete for både intensiv trening og fritid sykling. Den bruker strukturen av Composit modellen sluttet med behagelig polstring. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Den har utmerket "all around" funksjoner og er spesielt egnet for de gjennomsnittlige bekkenet. Glider modellen har skummet elastomer padding der seteben og bak resten. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. I kraft av sin behagelig polstring, er det spesielt egnet for personer med en middels stor størrelse bekkenet og det er indisert for kvinner syklister.

spesifikasjoner:

Vekt: 270 g

Dimensjoner: 266 x 136 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Selle SMP Glider? Du er heldig siden bikeinn i Sykkeldeler katalogen og Seter kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God komfort

-

Det er et behagelig og tilrådelig sete, selv om det krever flere utganger å bli vant til det. I de første tre har følelser av komfort vært gode, økt overføring av pedalen og stabiliteten av hoften. Men jeg må finne riktig posisjon eller kopling, fordi på slutten av de to siste utgangene er ischia vondt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk