`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB
  • Selle SMP Lite 209 CRB

Selle SMP Lite 209 CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Lite 209 CRB

Lite 209 er den ideelle sete for intensiv trening eller fritid sykling. Den bruker strukturen i Forma modellen sluttet med behagelig polstring. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Den har utmerket "all around" funksjoner og er spesielt egnet for de mellomstore bekken. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Lite 209-modellen er spesielt egnet for alle som ønsker maksimal komfort av et sete med gjennomsnittlig bredde, og det er spesielt ideelt for folk med middels brede bekken.

spesifikasjoner:

Vekt: 260 g

Dimensjoner: 273 x 139 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Lite 209 CRB

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Hvis du er interessert i Selle SMP Lite 209 CRB, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Sykkeldeler produktnavnet fra merket Selle SMP har den høyeste produksjon skvaliten. Selle SMP designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Selle SMP Lite 209 CRB idag!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk