`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Lite Junior

  • Selle SMP Lite Junior
  • Selle SMP Lite Junior

Selle SMP Lite Junior

Produktbeskrivelse Selle SMP Lite Junior

Lite Junior er den ideelle sete for både intensiv trening og fritid sykling for juniorer. Den komfortable padding garanterer maksimal komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. Designet for å tilby fordelene av SMP4BIKE serien til alle juniorer nærmer verden av sykling. De patenterte funksjoner ved Selle SMP, som for eksempel helt gratis sentral kanal, den opprinnelige eagle nebb nese og hevet bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk touch.It er yngre søster av Lite 209 og er ideell for juniorer mellom 8-14 år.

spesifikasjoner:

Vekt: 220 g

Dimensjoner: 234 x 128 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 6 og elastomer

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler

Anbefales for størrelser: Juniors 8 ÷ 14 år / Mini idrettsutøvere


Hvis du er ute etter Selle SMP Lite Junior er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Sykkeldeler produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Seter for ulike typer aktiviteter. Vår Seter er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk