`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Plus

  • Selle SMP Plus
  • Selle SMP Plus

Selle SMP Plus

Produktbeskrivelse Selle SMP Plus

Plus bruker samme kropp som Pro-modellen, og mye tykkere polstring garanterer maksimal komfort. Den er dekket i ekte lær i de svarte versjonene og mikrofiberen i de fargede versjonene. PLUS er generøst polstret, også anbefalt for trekking sykler. De patenterte funksjonene fra Selle SMP, som den helt gratis sentrale kanalen, den originale eagle nesen og den hevede bakken, gir disse modellene en interessant aerodynamisk berøring. Det er også anbefalt for trekking sykler. Passer for personer med middels brede og brede bekker.

Egenskaper:

Vekt: 370 g

Dimensjoner: 279 x 159 mm

Padding: skummet elastomer

Kropp: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Riktig lær i svart versjon og mikrofiber i de fargede versjonene

Ramme: AISI 304 rustfritt stålrør

Anbefales for: Vei, Fjell og Trekking sykler


Liker du Selle SMP Plus? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Sykkeldeler produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Sykkeldeler finnes i forskjellige farger og stiler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk