`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Plus

  • Selle SMP Plus
  • Selle SMP Plus

Selle SMP Plus

Produktbeskrivelse Selle SMP Plus

Plus bruker den samme kroppen som Pro-modellen, den mye tykkere padding garantier maksimal komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. PLUS er sjenerøst polstret, anbefales også for trekking sykler. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Det anbefales også for trekking sykler. Egnet for personer med middels brede og vide pelvises.

spesifikasjoner:

Vekt: 370 g

Dimensjoner: 279 x 159 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road, terreng- og tursykler


Selle SMP Plus har den offesielle garantien fra merket Selle SMP. Handling i vår nett sykkel butikk vil du ha Selle SMP Plus hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 248.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk