`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selle SMP

Selle SMP Pro CRB

Selle SMP Pro CRB

Selle SMP Pro CRB

  • Selle SMP Pro CRB
  • Selle SMP Pro CRB
  • Selle SMP Pro CRB
  • Selle SMP Pro CRB

Selle SMP Pro CRB

Produktbeskrivelse Selle SMP Pro CRB

Pro er den første sete i SMP4BIKE rekkevidde og bruker en lengre og bredere legeme enn de andre modellene i det samme området. Den komfortable padding garanterer god komfort. Den er dekket i ekte skinn i svart versjoner og microfiber i de fargede versjoner. PRO er den mest smal versjon av denne serie av modeller. Den patenterte egenskaper ved Selle SMP, slik som fullstendig fri midtre kanal, den opprinnelige ørn nebb nese og den opphøyde bakre gi disse modellene en interessant aerodynamisk trykk. Det er godt polstret og passer for folk med middels brede og vide pelvises.

Spesifikasjoner:

Vekt: 270 g

Dimensjoner: 278 x 148 mm

Padding: skummet elastomer

Body: Nylon 12 fylt med karbonfiber

Dekker: Ekte skinn i den svarte versjonen og mikrofiber i fargede versjoner

Ramme: AISI 304 rustfritt stål rør

Anbefalt for: Road og terrengsykler


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett sykkel butikk. Kjøp Selle SMP Pro CRB med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende sykkel produkter i Sykkeldeler kategorien som kan supplere din bestilling, bikeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk